Meteen naar de inhoud

Techniekfestival 2023

Meld je aan voor de derde editie van het Techniekfestival
Vorig jaar kwamen er 3.000 leerlingen naar het NewTechPark voor de tweede aflevering van het Techniekfestival. In het najaar 2023 vindt de derde editie plaats:

  • In de week voor de herfstvakantie (9 t/m 13 oktober) en de twee weken na de vakantie (23 t/m 27 oktober, 30 oktober t/m 2 november).
  • Op 24 oktober is de docenten-inspiratiemiddag/avond.
  • Op 3 november vindt Techniek Tastbaar plaats.

Het Techniekfestival is voor leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs en voor leerlingen in klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs.

We hopen samen met alle scholen, bedrijven en andere organisaties weer een fantastische belevenis voor de leerlingen te organiseren! Hier kun je je aanmelden. Hieronder vind je meer informatie. Of bekijk hier de flyer.

Wat gebeurt er op het Techniekfestival?

Let’s play the game!

We laten jouw leerlingen ontdekken, leren en experimenteren. De ruimte van het NewTechPark bouwen we om – samen met bedrijven uit de regio – tot een inspirerende omgeving om kennis te maken met de zeven werelden van techniek. Leerlingen doen verschillende kleine concrete opdrachten en activiteiten.

Techniek tastbaar!

Tijdens Techniek Tastbaar laten tientallen technische bedrijven en instellingen zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek. Van autotechniek tot gezondheidszorg, van recycling tot de bouw, van automatisering tot kunststoftechnologie.


Techniekfestival 2021

Techniekfestival 2022 in Apeldoorn

Techniekfestival 2022 in Epe

Aanmelden
Met het formulier kun je je aanmelden voor het Techniekfestival en Techniek Tastbaar.

Het Techniekfestival is een initiatief van Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o. en NewTechPark.