Ga naar de inhoud

NewTechFestival 2024

Meld je aan voor de vierde editie van het NewTechFestival!

  • Van 14 oktober t/m 8 november (behalve de herfstvakantie): Let’s Play the Game voor scholen.

  • Op 22 oktober is de inspiratiemiddag/avond “Leer Slim en Doe Wijs” voor docenten, ondersteunend personeel en medewerkers bedrijven.

  • Op 8 en 9 november NewTechFestival, voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek. Gratis entree!

Inspiratiemiddag Leer Slim en Doe Wijs!

  • Dinsdag 22 oktober van 15:15 tot 20:00 uur in het NewTechPark op het Zwitsal terrein.

Deze bijeenkomst is gericht op frisse ideeen over het onderwijs, techniek, en leren buiten de school. Het is belangrijk dat bedrijven en docenten samenwerken om ervoor te zorgen dat wat we leren, naadloos laten aansluiten op de eisen van werk van morgen. Deze bijeenkomst is niet alleen leerzaam, maar ook een geweldige kans om te connecten met collega-docenten en medewerkers van bedrijven die net zo enthousiast zijn over de toekomst van onderwijs en werken als jij. Schrijf je hier gratis in.

Let’s play the game! (voor scholen)

Let’s Play the Game is voor leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs en voor leerlingen in klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. We laten leerlingen ontdekken, leren en experimenteren. De ruimte van het NewTechPark bouwen we om – samen met bedrijven uit de regio – tot een inspirerende omgeving om kennis te maken met de zeven werelden van techniek. Leerlingen doen verschillende kleine concrete opdrachten en activiteiten. Hier kun je je aanmelden. Hieronder vind je meer informatie.

Vorig jaar kwamen er 3.000 leerlingen naar het NewTechPark voor de tweede aflevering van het Let’s Play the Game.

NewTechFestival (Techniek Tastbaar!)

  • Vrijdag 8 november van 13:30 tot 18:00 uur.

  • Zaterdag 9 november van 10:00 – 16:00 uur.

Tijdens het NewTechFestival laten tientallen technische bedrijven en instellingen zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek. Van autotechniek tot gezondheidszorg, van recycling tot de bouw, van automatisering tot kunststoftechnologie. Lees hier meer.

 

 

Het NewTechFestival is een initiatief van Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o., de Gemeente Apeldoorn en NewTechPark.