Ga naar de inhoud

Girl’s Day 2024

Afgelopen dinsdag was het weer Girls’ Day in Apeldoorn!

Het landelijke event Girls’ Day is een dag waarop bèta-, technische en IT-bedrijven hun deuren openen voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Het doel? Deze jonge dames laten kennismaken met de spannende wereld van technologie en innovatie. 💡 Op deze speciale dag kregen de deelnemende meiden de kans om deel te nemen aan boeiende activiteiten om meer te leren over bèta/technische werkzaamheden.

Het was weer een uitgelezen mogelijkheid om de onontdekte mogelijkheden en kansen in de wereld van bèta, techniek en IT van dichtbij te ervaren.

Bij NewTechPark en Hamer in Apeldoorn stond de dag in het teken van inspiratie, educatie en het stimuleren van de interesse van jonge vrouwen in deze vakgebieden. Want laten we eerlijk zijn, diversiteit in de technologische sector is niet alleen leuk, maar ook een noodzaak voor innovatie en vooruitgang! Complimenten aan alle betrokkenen voor het organiseren van deze fantastische Girls’ Day en het bijdragen aan de empowerment van meisjes in de wereld van technologie!