Ga naar de inhoud

Nieuwe programmaleider

Na een zorgvuldig doorlopen werving en selectieproces zijn wij blij te kunnen aangeven dat we Monique Wolfswinkel zullen benoemen als programmaleider Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn en Epe.

Monique is op dit moment directeur van basisschool de Korf. Ze is een ondernemende directeur met veel ervaring in het ontwikkelen en implementeren van vernieuwingen binnen het onderwijs. Als schoolleider streeft ze naar de brede vorming van leerlingen met een sterke aandacht voor techniekonderwijs. De afgelopen jaren heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij de invoering van het W&T- kompas (Wetenschap & Technologie) als onderdeel van het Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn en Epe in het basisonderwijs.

Hildegonde Mostert (de huidige programmaleider) en Monique trekken de komende tijd samen op en zorgen voor een goede overdracht. In ieder geval tot en met het indienen van de nieuwe aanvraag voor Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn en Epe op 1 oktober 2024. Monique zal haar werkzaamheden op de Korf gaan afbouwen en in de komende tijd zal Hildegonde de werkzaamheden in fases overdragen aan Monique.

Wij zijn blij dat Monique haar enthousiasme voor techniekonderwijs kan inzetten als programmaleider en zijn ervan overtuigd dat Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn en Epe zich positief zal blijven ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,

Namens de stuurgroep Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn en Epe

Jan Otte (bestuurder Jacobus Fruytier Scholengemeenschap)

John Odinot (sector director VO van de Veluwse Onderwijsgroep)