Ga naar de inhoud

Een ‘kijkje in de keuken’ bij Smart Technology

  • door

In het kader van de uitwisseling met het mbo (project 5) ben ik, Christel Borgonjen (decaan Veluws College Cortenbosch) een dag te gast geweest aan de Rutgershof in Epe bij de opleiding Smart Technology (niveau 2 en 3) van Aventus. Na een hartelijk welkom van Bernard Zuidhof kregen we meer informatie over SMART opleidingslijnen en alle ontwikkelingen binnen de opleiding en het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld rondom het thema duurzaamheid en de samenwerkingen met bijvoorbeeld de Clean Tech Regio en het New Techpark.
 
Daarna volgde een rondleiding door de leslocatie en het ervaren van het praktijklokaal door te kijken bij de hardwerkende studenten. Alle studenten waren bereid om vragen te beantwoorden en meer uitleg te geven. Het was duidelijk te zien dat zij, mede door hun stage, een grote ontwikkeling hebben doorgemaakt.
 
Dit bezoek heeft bijgedragen aan het verhelderen van mijn beeld over deze opleiding en leslocatie. Dit kan ik inzetten bij de individuele gesprekken met leerlingen. Daarnaast is ook mijn netwerk verder uitgebreid en is de stap klein om met de betrokken collega’s contact op te nemen. Kortom, in meerdere opzichten een geslaagde dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *