Ga naar de inhoud

Beleef de 7 werelden van techniek tijdens Techniek Tastbaar

  • door

Wat kan techniek voor jou betekenen? Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van werk en opleidingen? Kom langs, alleen of samen met je ouders, en ontdek het tijdens het gratis event Techniek Tastbaar op vrijdag 14 oktober. Tientallen (technische) bedrijven en instellingen uit Apeldoorn en omgeving laten deze dag zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek.

Zo maak je kennis met autotechniek, gezondheidszorg, recycling, bouw, automatisering. Het is een kleine greep uit de vele vakgebieden waar jouw technische interesse tot z’n recht komt. Beleef de wereld van techniek zelf door VirtualReality, ga aan de slag met je handen en bouw een muurtje of knutsel iets van hout. Een actieve invulling om de 7 verschillende werelden van techniek te ontdekken.

Meer weten en langskomen?
Benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je (in de buurt van) Apeldoorn? Kom langs op vrijdag 14 oktober tussen 16:15 – 20:00 uur. Maak jij hiermee je eerste stap in de toekomst van techniek?

Bekijk meer informatie over deze dag en meld je aan (kies optie: leerling/ouder/verzorger).

Locatie: NewTechPark
Adres: Vlijtseweg 144, 7317 AK Apeldoorn

Techniek Tastbaar wordt georganiseerd tijdens het Techniekfestival en is een initiatief van Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o. en NewTechPark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *